Zveme vás na diskusní seminář Volby a klima: co by měla dělat nová vláda?

zveřejněno 06.09.2021

Centrum pro dopravu a energetiku, Komise pro životní prostředí Akademie věd a Společnost pro trvale udržitelný rozvoj Vás zvou na diskusní seminář Volby a klima: co by měla dělat nová vláda?

Kdy: 7. září 2021, 15:00 - 17:00

Kde: Akademie Věd, Národní 3, Praha 1

K osobní účasti se, prosím, registrujte skrze následující formulář

V současné  době  je  vplném  proudu  volební  kampaň  pro  volby  do Poslanecké sněmovny PČR, které proběhnou v říjnu tohoto roku. Co by ve světle vědeckých poznatků o změně klimatu měli prosazovat kandidáti do PS v zájmu této i budoucích generací? Jak by měla nová vláda v otázce  ochrany  klimatu  postupovat  a  jaké  kroky  by  měla prioritně podniknout?

O tom všem budou diskutovat:

  • PhDr. Martin Buchtík, Ph.D. – ředitel STEM
  • Barbora Kvasničková – Česká rada dětí a mládeže
  • JUDr. Hana Müllerová, Ph.D. – Ústav státu a práva AV ČR
  • Mgr. Daniel Vondrouš – Zelený kruh
  • MUDr. Radim Šrám, Dr.Sc. – předseda Komise pro životní prostředí AV ČR
  • Mgr. Petr Dovolil – senior konzultant Mott MacDonald

Akci bude moderovat Aneta Zachová, šéfredaktorka portálu Euractiv.cz

Diskuse bude také přenášena na ZOOM konferenci.

Na akci je nutné doložit: negativní RT-PCR test starý nejvýše 7 dní nebo negativní  POC  (tzv.  antigenní)  test  starý  nejvýše  72  hodin (nebude uznán  od  zaměstnavatele)   nebo prodělání  laboratorně potvrzeného onemocnění covidem-19 v době ne delší než 180 dnů přede dnem konání akce nebo očkování proti covidu-19, přičemž od poslední  dávky  vakcíny  (druhé  u  dvoudávkových  vakcín,  první  u jednodávkovýchvakcín) musí uplynout nejméně 14 dní. (Test na místě lze absolvovat pouze na žádost zaslanou do 3. září 10:00 na e-mail: vitkova@ssc.cas.cz). Po celou dobu konání debaty je nutné mít nasazený respirátor bez výdechového ventilu min. třídy FFP2.

Zaujal Vás tento článek?
Doporučte článek známým!

Hledaný výraz

[ zavřít ]