Záznam webináře: Market Of Experiences - Cultivating Just Transition in CEE

zveřejněno 10.06.2021
Zjistěte, jaké jsou zkušenosti klimatické komunity ze střední a východní Evropy a poučte se z inspirativních projektů spravedlivé transformace. Sdílíme s vámi záznam workshopu, který CDE uspořádalo 18. a 19. května 2021 ve spolupráci s CAN Europe. Akce byla volně přístupným a participativním setkáním a jejím účelem bylo kultivovat kompetence, sdílet projektové tipy a zkušenosti a posílit klimatické sítě jako takové.

Market Of Experiences: Cultivating Just Transition in Central and Eastern Europe

Embrace the experience of the climate community from Central and Eastern Europe and learn from inspiring just transition projects. This is a recording of a workshop CDE organized on May 18th and 19th 2021 in cooperation with CAN Europe.
Více informací o akci a řečnících najdete zde: https://bit.ly/cultivatingJT
 
Workshop byl uspořádán v rámci projektu UNIFY: Bringing the EU together on climate action, který získal finanční prostředky z programu Evropské unie LIFE. Byl spolufinancován Evropskou iniciativou pro klima (EUKI) německého Spolkového ministerstva životního prostředí, ochrany přírody a jaderné bezpečnosti (BMU).
 
*Informace a názory, které budou uvedeny na tomto semináři, jsou názory organizátorů a nemusí nutně odrážet oficiální stanovisko Evropské komise a Spolkového ministerstva životního prostředí, ochrany přírody a jaderné bezpečnosti (BMU).
Zaujal Vás tento článek?
Doporučte článek známým!

Hledaný výraz

[ zavřít ]