Volby a klima: co by měla dělat nová vláda?

zveřejněno 07.09.2021

Centrum pro dopravu a energetiku, Komise pro životní prostředí Akademie věd a Společnost pro trvale udržitelný rozvoj Vás zvou na diskusní seminář Volby a klima: co by měla dělat nová vláda?

Kdy: 7. září 2021, 15:00 - 17:00

Kde: Akademie Věd, Národní 3, Praha 1

V současné  době  je  vplném  proudu  volební  kampaň  pro  volby  do Poslanecké sněmovny PČR, které proběhnou v říjnu tohoto roku. Co by ve světle vědeckých poznatků o změně klimatu měli prosazovat kandidáti do PS v zájmu této i budoucích generací? Jak by měla nová vláda v otázce  ochrany  klimatu  postupovat  a  jaké  kroky  by  měla prioritně podniknout?

O tom všem budou diskutovat:

  • PhDr. Martin Buchtík, Ph.D. – ředitel STEM
  • Barbora Kvasničková – Česká rada dětí a mládeže
  • JUDr. Hana Müllerová, Ph.D. – Ústav státu a práva AV ČR
  • Mgr. Daniel Vondrouš – Zelený kruh
  • MUDr. Radim Šrám, Dr.Sc. – předseda Komise pro životní prostředí AV ČR
  • Mgr. Petr Dovolil – senior konzultant Mott MacDonald

Akci bude moderovat Aneta Zachová, šéfredaktorka portálu Euractiv.cz

Diskuse bude také přenášena na ZOOM konferenci.

Pokud byste se chtěli zúčastnit osobně, prosím, zaregistrujte skrze tento formulář

Na akci je nutné doložit: negativní RT-PCR test starý nejvýše 7 dní nebo negativní  POC  (tzv.  antigenní)  test  starý  nejvýše  72  hodin (nebude uznán  od  zaměstnavatele)   nebo prodělání  laboratorně potvrzeného onemocnění covidem-19 v době ne delší než 180 dnů přede dnem konání akce nebo očkování proti covidu-19, přičemž od poslední  dávky  vakcíny  (druhé  u  dvoudávkových  vakcín,  první  u jednodávkovýchvakcín) musí uplynout nejméně 14 dní. (Test na místě lze absolvovat pouze na žádost zaslanou do 3. září 10:00 na e-mail: vitkova@ssc.cas.cz). Po celou dobu konání debaty je nutné mít nasazený respirátor bez výdechového ventilu min. třídy FFP2.

Zaujal Vás tento článek?
Doporučte článek známým!

Hledaný výraz

[ zavřít ]